Six-Labens

Lid van Institute for Tax Advisors and Accountants:

ITAA 50 170 016

Onze Diensten

Bijstand bij de opstart van een onderneming

Ons kantoor staat de startende ondernemer met raad en daad bij. Wij voorzien (of geven raad bij) de keuze van de juridische vorm, het opstellen van het financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies, alsook bij de registratie als ondernemer bij de verschillende administraties zoals KBO, BTW en sociaal verzekeringsfonds.

Totaalservice inzake boekhouding

Wij houden de boeken bij, bepalen het boekhoudkundig resultaat, maken de jaarrekeningen op en geven raad betreffende de organisatie van de boekhouding.

Totaalservice inzake fiscaliteit

Ons kantoor verleent bijstand aan alle belastingplichtigen bij onder andere het invullen en indienen van de elektronische aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW. Wij zorgen voor de fiscale optimalisatie van de aangiftes en hierbij wordt er ook fiscaal advies verleend.


Raadgeving inzake bedrijfs- en financieel beheer

Wij kunnen de rentabiliteit van de onderneming van onze klant analyseren. In functie hiervan kunnen we voorstellen doen om de economische gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren. Dit zowel op korte als lange termijn. De zaakvoerder genoot tevens nog van een ruime ervaring in het financie- en verzekeringswezen, waardoor er op vlak van bank en verzekeringen ook steeds advies kan gegeven worden aan de klant.

Advies inzake vennootschaps-, sociaal- en arbeidsrecht

Ons kantoor volgt de evoluties terzake op zodat u bij de oprichting of omvorming van uw onderneming deskundig kan begeleid worden. Wij staan u ook bij bij de correcte toepassing van de basisregels die de verhoudingen tussen werkgever en werknemer beheersen alsook de wettelijke verplichtingen op sociaal vlak.

Online boekhoudpakket

Ook bieden wij, indien de klant dit wenst, ons boekhoudprogramma Admisol Online aan (internet cloud boekhouding). Met deze software kunt u op een makkelijke manier een deel van uw eigen boekhouding doen (verrichtingen zoals het inboeken van aankoop- en verkoopfacturen) en dus steeds uw boekhouding nauwgezet volgen. Wij zorgen voor alles, u hebt enkel een pc met internet nodig, niets meer installeren, altijd de nieuwste versie en geen zorgen om de back-ups.

Meer info

Ons kantoor biedt alle werkzaamheden aan die van een fiscaal accountant ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) mogen verwacht worden. Met deze erkenning is ons kantoor bevoegd deze diverse diensten aan te bieden voor zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, vennootschappen en KMO's.