Six-Labens

Lid van Institute for Tax Advisors and Accountants:

ITAA 50 170 016

Boekhoudkantoor Six-Labens

Over ons

Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens, bestuurd door Jean-Marie Six en Michiel Labens, is een fiduciaire in de ruimste zin van het woord: het begeleidt zijn cliënteel op een professionele en persoonlijke manier. Voor elk probleem waarmee een ondernemer, vrij beroep of bedrijfsleider in de uitoefening van zijn zelfstandige activiteit kan worden geconfronteerd, streeft ons kantoor naar een op maat gesneden en pragmatische oplossing, waarbij kwaliteit en strategisch inzicht op boekhoudkundig en fiscaal vlak centraal staan.

Bestuurders Jean-Marie en Michiel genieten van een erkenning als fiscaal accountant bij het ITAA (Lid van Institute for Tax Advisors and Accountants, zie erkenningsnummer ITAA). Door deze erkenning is ons kantoor bevoegd als bevoorrechte raadgever voor zelfstandige ondernemers, beoefenaars van vrije beroepen, vennootschappen en bedrijfsleiders van KMO's. Daarnaast beschikken we nog over een sterk, goed opgeleid en gemotiveerd team aan boekhouders-fiscalisten!


Historiek

Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens te Torhout werd in 2008 opgericht door Six Jean-Marie (Boekhoudkantoor Six J-M). Ter uitbreiding van het cliënteel werd accountantskantoor Vancoppenolle Antoon (opgericht in 1984 te Torhout) op 1 maart 2011 overgenomen. Door deze uitbreiding verhuisde het hoofdkantoor naar het centrum van Torhout (Oostendestraat) en werd er ook flink gemoderniseerd. Om nog verder te voldoen in de noden van de klanten werd in 2016 beslist om een nieuw kantoor te realiseren op het gelijkvloers van de gloednieuwe residentie in de Langepijpstraat (1 V002), sinds 1 januari 2019 is het nieuw kantoor officieel in gebruik genomen en verwelkomen we er van harte onze klanten.

Tijdens de openingsuren (zie 'Openingsuren hoofdkantoor te Torhout' hieronder) kunnen we onze klanten op het hoofdkantoor te Torhout ontvangen om hun boeken/documenten binnen te brengen/af te halen, om besprekingen te doen over hun dossier of om vragen te stellen. Na sluitingsuur van ons kantoor te Torhout, kunt u uw boeken in onze documentenbus deponeren. Deze bus is altijd toegankelijk en staat meteen links als u binnen komt via de voordeur, zo kunnen wij uw documenten meteen de volgende werkdag verwerken.

Openingsuren


Hoofdkantoor te Torhout

Maandag - Vrijdag:
8u - 17u
Zaterdag:
Op afspraak
Zondag:
Op afspraak

Onze bijkantoren

Steeds op afspraak
  • Onze missie en visie

    Het is onze missie om zelfstandigen en ondernemers pro-actief te ondersteunen. We willen u vernieuwend en up-to-date adviseren op boekhoudkundig en fiscaal vlak zowel voor u persoonlijk als voor uw bedrijf, en dit op een transparante manier met een open communicatie.

  • Onze waarden

    De hoge eisen die we aan onszelf stellen, hebben we vertaald in heldere kernwaarden voor onze dienstverlening in boekhouding en fiscaliteit: Professioneel, Betrokken, Onafhankelijk, Samenwerkingsgericht, Maatwerk, Transparantie, Betrouwbaarheid, Pragmatisch en Innovatief.

Boekhouding

Fiscaliteit

Erkend lid ITAA